Woocommerce webshop

Woocommerce is de meest gebruikte webshop oplossing binnen WordPress. U kunt zelf eenvoudig producten toevoegen, klanten beheren en bestellingen afhandelen. Daarom is Woocommerce geschikt voor kleine en grote webshops.

Woocommerce_Thab_Design_Reclamebureau_Reclamemateriaal_Webdesign_Webshops_Website_Huistijlen_Logo

WordPress webshop

Bij Thab Design krijgt u een Woocommerce webshop die vertrouwen uitstraalt. Een snelle en veilige webshop is van belang om uw klanten gemakkelijk door het bestelproces heen te laten wandelen. Daarom gebruiken wij Woocommerce het is een veelzijdige WordPress plugin die wereldwijd wordt gebruikt door de grootste webshops. Woocommerce is geschikt voor webshops vanaf 1 tot wel meer dan 100+ producten zonder dat uw site daar langzaam of onoverzichtelijk van wordt.

Wat is er allemaal belangrijk voor een WordPress webshop?

Voor het maken van een webshop moet je met veel dingen rekening houden, zodat de ervaring van de klanten die uw webshop bezoeken optimaal is. Het proces van het zoeken van een product tot het bestellen daarvan moet feilloos gaan. U moet natuurlijk gevonden worden in Google, daarom is een duidelijke productomschrijving bij het product erg belangrijk.

adobe_xd_ontwerp_websdesign_thab_design

U wilt graag een beeld krijgen van uw website, dit begrijpen wij helemaal. Een website ontwerp is een belangrijke fase waarbij de uitstraling van de website in beeld wordt gebracht en de gebruiksvriendelijkheid wordt getest. Wij gaan starten met het bouwen van de website zodra het design aan uw wensen voldoet. U kunt er ook voor kiezen om de ontwerpfase over te slaan. Dit ligt geheel aan uw budget.

Hosting van uw WordPress webshop

Er is niks zo vervelend als een webshop die het niet goed doet. Daarom verzorgen wij ook onderhoud aan uw webshop, zo blijft uw WordPress webshop snel en veilig! Dat scheelt u veel gedoe en tijd. Wij regelen alles voor uw nieuwe WordPress webshop, denk hierbij aan: domeinnaam, hosting, verhuizing, SSL-certificaat en een snelle veilige server.

hosting_onderhoud_Thab_Design_Reclamebureau_Reclamemateriaal_Webdesign_Webshops_Website_Huistijlen_Logo

Overzicht van onze diensten

Webdesign

De uitstraling van uw website is erg belangrijk. De indeling en flow van uw website is cruciaal voor uw bezoekers. Een website moet vertrouwen uitstralen zodat u geen potentiële klanten misloopt.
Lees meer...