Woocommerce webshop

Woocommerce is de meest gebruikte webshop oplossing binnen WordPress. U kunt zelf eenvoudig producten toevoegen, klanten beheren en bestellingen afhandelen. Daarom is Woocommerce geschikt voor kleine en grote webshops.

Woocommerce_Thab_Design_Reclamebureau_Reclamemateriaal_Webdesign_Webshops_Website_Huistijlen_Logo

WordPress webshop

Bij Thab Design krijgt u een Woocommerce webshop die vertrouwen uitstraalt. Een snelle en veilige webshop is van belang om uw klanten gemakkelijk door het bestelproces heen te laten wandelen. Daarom gebruiken wij Woocommerce het is een veelzijdige WordPress plugin die wereldwijd wordt gebruikt door de grootste webshops. Woocommerce is geschikt voor webshops vanaf 1 tot wel meer dan 100+ producten zonder dat uw site daar langzaam of onoverzichtelijk van wordt.

Wat is er allemaal belangrijk voor een WordPress webshop?

Voor het maken van een webshop moet je met veel dingen rekening houden, zodat de ervaring van de klanten die uw webshop bezoeken optimaal is. Het proces van het zoeken van een product tot het bestellen daarvan moet feilloos gaan. U moet natuurlijk gevonden worden in Google, daarom is een duidelijke productomschrijving bij het product erg belangrijk.

adobe_xd_ontwerp_websdesign_thab_design

U wilt graag een beeld krijgen van uw website, dit begrijpen wij helemaal. Een website ontwerp is een belangrijke fase waarbij de uitstraling van de website in beeld wordt gebracht en de gebruiksvriendelijkheid wordt getest. Wij gaan starten met het bouwen van de website zodra het design aan uw wensen voldoet. U kunt er ook voor kiezen om de ontwerpfase over te slaan. Dit ligt geheel aan uw budget.

Hosting van uw WordPress webshop

Er is niks zo vervelend als een webshop die het niet goed doet. Daarom verzorgen wij ook onderhoud aan uw webshop, zo blijft uw WordPress webshop snel en veilig! Dat scheelt u veel gedoe en tijd. Wij regelen alles voor uw nieuwe WordPress webshop, denk hierbij aan: domeinnaam, hosting, verhuizing, SSL-certificaat en een snelle veilige server.

hosting_onderhoud_Thab_Design_Reclamebureau_Reclamemateriaal_Webdesign_Webshops_Website_Huistijlen_Logo

Overzicht van onze diensten

WordPress websites

Waar je hart sneller van gaat kloppen. WordPress is tegenwoordig niet meer uit het internet beeld weg te denken. Dit CMS heeft alles wat je maar kunt bedenken. U bent zo vrij als een vogel.
Lees meer...

Woocommerce webshop

Woocommerce is de meest gebruikte webshop oplossing binnen WordPress. U kunt zelf eenvoudig producten toevoegen, klanten beheren en bestellingen afhandelen.
Lees meer...

Webdesign

De uitstraling van uw website is erg belangrijk. De indeling en flow van uw website is cruciaal voor uw bezoekers. Een website moet vertrouwen uitstralen zodat u geen potentiële klanten misloopt.
Lees meer...

Huisstijl op maat

Veel bedrijven onderschatten de voordelen van een goede huisstijl, maar een juiste huisstijl is een belangrijke MUST voor uw bedrijf.
Lees meer...

Reclamemateriaal

Belletering van bedrijfsauto’s tot aan lichtbakreclame.
Reclamemateriaal helpt u om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten.
Lees meer...

Logo-ontwerp

Tijdens het proces van uw logo werken wij nauw samen met u. Ook werken wij naar een sterk eindproduct waar zowel het bedrijf, als de klant veel plezier aan zult beleven.
Lees meer...

Starterde ondernemer pakket

Dit pakket omvat alles wat wij doen. Het past perfect bij een beginnende ondernemer die nog een logo, huisstijl en website/webshop nodig heeft.
Lees meer...

Staat uw wens er niet tussen?

Neem gerust contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.
Neem nu contact op