WordPress website

WordPress websites zijn tegenwoordig niet meer van het internet te slaan. Het is dan ook de meest gebruikte CMS (content management system) over de hele wereld. Niet zo gek want de opties zijn oneindig.

Waarom kiezen voor een WordPress website?

Wereldwijd wordt er door meer dan 61% van de websites gebruik gemaakt van WordPress. Met WordPress zijn er oneindig veel mogelijkheden en opties. Een website op maat kan geheel naar eigen voorkeur ontworpen worden en op de doelgroep worden afgestemd. WordPress is uitermate geschikt voor de zoekmachine vindbaarheid van Google (SEO), en de gebruiksvriendelijkheid voor u en de klant.

Het is erg belangrijk dat uw website actueel is en goed aansluit op de uitstraling die u als bedrijf met uw website wilt bereiken. Thab Design heeft ervaring in het bouwen van WordPress websites en Woocommerce webshops.

thab-design-wordpress-website

Kiezen voor een template of gaan voor maatwerk?

Met een WordPress website heeft u bij Thab Design de keuze uit ons aanbod van diverse templates aangepast naar uw huisstijl, of u kunt ervoor kiezen om door ons een maatwerk website te laten bouwen. Dit alles heeft te maken met de uitstraling die u wilt bereiken, de doeleinden en uw budget.

Template

Een WordPress template is voornamelijk geschikt voor de mensen met een wat minder groot budget maar die toch een site willen. De template wordt aangepast naar uw huisstijl . Het kiezen voor een template heeft ook nadelen. Het zou kunnen zijn dat bijvoorbeeld uw concurrent dezelfde template heeft wat uw site dan niet zo uniek maakt als een maatwerk website.

Maatwerk

Meest gekozen!

Bij een maatwerk website wordt de website vooraf ontworpen en de website vanaf de grond opgebouwd. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van een template, worden onnodige functies gefilterd waardoor de website beter zal presteren.
Het grootste nadeel van een maatwerk website is dat de investering op voorhand groter is dan bij een template.

Een website ontwerp vooraf

U wilt graag een beeld krijgen van uw website, dit begrijpen wij helemaal. Een website ontwerp is een belangrijke fase waarbij de uitstraling van de website in beeld wordt gebracht en de gebruiksvriendelijkheid wordt getest. Wij gaan starten met het bouwen van de website zodra het design aan uw wensen voldoet. U kunt er ook voor kiezen om de ontwerpfase over te slaan, dit ligt geheel aan uw budget.

adobe_xd_ontwerp_websdesign_thab_design

Hosting van uw WordPress website

Er is niks zo vervelend als een webshop die het niet goed doet. Daarom verzorgen wij ook onderhoud aan uw webshop, zo blijft uw WordPress webshop snel en veilig! Dat scheelt u veel gedoe en tijd. Wij regelen alles voor uw nieuwe WordPress webshop denk hierbij aan: domeinnaam, hosting, verhuizing, SSL-certificaat en een snelle veilige server.

hosting_onderhoud_Thab_Design_Reclamebureau_Reclamemateriaal_Webdesign_Webshops_Website_Huistijlen_Logo

Overzicht van onze diensten

Webdesign

De uitstraling van uw website is erg belangrijk. De indeling en flow van uw website is cruciaal voor uw bezoekers. Een website moet vertrouwen uitstralen zodat u geen potentiële klanten misloopt.
Lees meer...