Webdesign voor uw website

Een ontwerp van een website (webdesign) of app voor dat het gebouwd wordt is erg belangrijk. Hier wordt alles vormgegeven en nog belangrijker de flow van de website of webshop bepaald.

Webdesign voor uw website of webshop

U wilt graag een beeld krijgen van uw website, dit begrijpen wij helemaal. Tijdens het ontwerp wordt de flow van de bestelling bepaald en de uitstraling van de webshop. Een website moet vertrouwen uitstralen en een bepaalde stijl hebben. Dit kan al goed naar voren komen bij het ontwerp van de website. Een website moet helemaal naar uw doelgroep worden ontworpen om zo het beste resultaat te krijgen. Heeft u bijvoorbeeld veel mobiele bezoekers, dan maken wij een ontwerp voor de mobiele gebruiker. De afbeeldingen bespelen ook een groot deel van het gevoel van de site. U kunt zelf natuurlijk afbeeldingen aanleveren of kijken naar stock afbeeldingen.

adobe_xd_ontwerp_websdesign_thab_design

De stappen tijdens een website ontwerp

Het begint met een ontwerp voor desktop. We bepalen samen waar en hoe het menu er uit gaat zien. Welke call to action het beste bij u past en zo bouwen we de hele homepagina op. Zodra u tevreden bent met de homepagina gaan we door naar de volgende pagina’s. U krijgt dan een interactief ontwerp waar u door heen kunt klikken en scrollen. Zo krijgt u een beeld van uw website en hoe de flow is. Als u dan tevreden bent, gaan we bouwen. Dit versnelt het proces omdat het grootste deel van de website al helemaal ontworpen is.

iphone webdesign website ontwerp

Als de desktop versie ontworpen is, gaan we verder met het mobiel design. Dit lijkt in grote lijnen op het ontwerp van de desktop. Maar toch is het mogelijk om er voor te kiezen om bepaalde secties kleiner of juist groter te maken. Ook kunnen er bepaalde secties verborgen worden omdat die niets toevoegen aan de mobiele versie van de site.

Overzicht van onze diensten

Webdesign

De uitstraling van uw website is erg belangrijk. De indeling en flow van uw website is cruciaal voor uw bezoekers. Een website moet vertrouwen uitstralen zodat u geen potentiële klanten misloopt.
Lees meer...