Startende ondernemers pakket

Bent u net begonnen met uw onderneming en op zoek naar een alles in één oplossing,
dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u een "all-in-one pakket": logo, huisstijl en een website/webshop.

Wat zit er in het startende ondernemerspakket?

Veel startende ondernemers beschikken nog niet over: een logo, een huisstijl, een website/webshop en iemand die de hosting en onderhoud voor hun kan verzorgen. Wij van Thab Design hebben voor deze bedrijven een startend ondernemerspakket samengesteld. Hiermee wordt er onnodige tijd bespaard en kunt u al snel genieten van de uitstraling die uw bedrijf verdiend!

Waarom een huissstijl belangrijk is voor een bedrijf
Logo ontwerp Thab Design

Logo

Een goed logo is onderscheidend, effectief, tijdloos en passend bij de uitstraling van uw bedrijf. Een logo kan bestaan uit een beeldmerk, woordmerk of een combinatie hiervan. Afhankelijk van uw wensen creëren wij een passend logo die aansluit bij uw bedrijf.

Meer over logo ontwerp

Huisstijl

Door de visuele kracht van een goede huisstijl werkt u positief aan uw bedrijf. Door herhaling van deze visuele kracht creëert u herkenbaarheid en een vertrouwen met uw (toekomstige)klanten. Uw huisstijl bevordert ook dat uw bedrijf er op een originele manier uitspringt. Bij een huisstijl wordt er gekeken naar vormgeving, communicatie en gedrag. Bij de huisstijl van uw bedrijf is het belangrijk dat deze drie elementen op gelijke wijze worden afgestemd.

Meer over huisstijlen

Huisstijl ontwerp door Thab Design
thab-design-wordpress-website

WordPress website/webshop

Wereldwijd wordt er door meer dan 61% van de websites gebruik gemaakt van WordPress. Met WordPress zijn er oneindig veel mogelijkheden en opties. Een website op maat kan geheel naar eigen voorkeur ontworpen worden en op de doelgroep worden afgestemd. WordPress is uitermate geschikt voor de zoekmachine vindbaarheid van Google (SEO), en de gebruiksvriendelijkheid voor u en de klant.

Het is erg belangrijk dat uw website/webshop actueel is en goed aansluit op de uitstraling die u als bedrijf met uw website wilt bereiken. Thab design heeft ervaring in het bouwen van WordPress websites en Woocommerce webshops.

Hosting van uw WordPress website/webshop

Er is niks zo vervelend als een webshop die het niet goed doet. Daarom verzorgen wij ook onderhoud aan uw webshop, zo blijft uw WordPress webshop snel en veilig! Dat scheelt u veel gedoe en tijd. Wij regelen alles voor uw nieuwe WordPress webshop denk hierbij aan: domeinnaam, hosting, verhuizing, SSL-certificaat en een snelle veilige server.

hosting_onderhoud_Thab_Design_Reclamebureau_Reclamemateriaal_Webdesign_Webshops_Website_Huistijlen_Logo

Overzicht van onze diensten

WordPress websites

Waar je hart sneller van gaat kloppen. WordPress is tegenwoordig niet meer uit het internet beeld weg te denken. Dit CMS heeft alles wat je maar kunt bedenken. U bent zo vrij als een vogel.
Lees meer...

Woocommerce webshop

Woocommerce is de meest gebruikte webshop oplossing binnen WordPress. U kunt zelf eenvoudig producten toevoegen, klanten beheren en bestellingen afhandelen.
Lees meer...

Webdesign

De uitstraling van uw website is erg belangrijk. De indeling en flow van uw website is cruciaal voor uw bezoekers. Een website moet vertrouwen uitstralen zodat u geen potentiële klanten misloopt.
Lees meer...

Huisstijl op maat

Veel bedrijven onderschatten de voordelen van een goede huisstijl, maar een juiste huisstijl is een belangrijke MUST voor uw bedrijf.
Lees meer...

Reclamemateriaal

Belletering van bedrijfsauto’s tot aan lichtbakreclame.
Reclamemateriaal helpt u om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten.
Lees meer...

Logo-ontwerp

Tijdens het proces van uw logo werken wij nauw samen met u. Ook werken wij naar een sterk eindproduct waar zowel het bedrijf, als de klant veel plezier aan zult beleven.
Lees meer...

Starterde ondernemer pakket

Dit pakket omvat alles wat wij doen. Het past perfect bij een beginnende ondernemer die nog een logo, huisstijl en website/webshop nodig heeft.
Lees meer...

Staat uw wens er niet tussen?

Neem gerust contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.
Neem nu contact op