Reclamemateriaal bij Thab Design

Belettering van bedrijfsauto’s tot aan stickers & drukwerk? Dit valt allemaal onder reclamemateriaal. Reclamemateriaal helpt u om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Reclamemateriaal is ook een belangrijke vorm van marketing. Marketing binnen een bedrijf is belangrijk en daarom wordt er aangeraden om hierop niet te besparen.

reclamemateriaal_soortenreclame_buitenreclame_binnenreclame_belettering_drukwerk_carwrapping_bestickering_specials_thabdesign

Soorten reclamemateriaal

Er zijn vele soorten reclamematerialen, van raambelettering tot vlaggen en banners op beurzen. Het is van belang dat uw merk of bedrijf een goede uitstraling heeft. Reclamemateriaal kan u hierbij helpen. Wij als bedrijf verzorgen: binnenreclame, buitenreclame, autobelettering, carwrap, borden, vlaggen, doeken en stickers & drukwerk. Mocht u een ander soort reclame in gedachte hebben die er niet tussen staat, neem dan gerust contact met ons op. Graag bekijken wij met u de mogelijkheden.

Autobelettering

“Autobelettering is rijdende reclame voor uw bedrijf”.
Autobelettering is de meest effectieve vorm van bedrijfsreclame. Een sterke autobelettering wordt gezien, opgeslagen en herkend. Autobelettering is relatief goedkoop vergeleken met andere reclamemethodes. Hierdoor is autobelettering erg interessant voor uw bedrijf. 

Wij gebruiken kwalitatief goede folies, waardoor het dus vaak gaat om een eenmalige investering waar u jaren plezier en resultaat van zult ervaren. Er zijn oneindig veel kleurcombinaties, lettertypes en overgangen. We kunnen voor ieder bedrijf een unieke belettering verzorgen. Ook maakt het niet uit of een raam geblindeerd of afgeplakt moet worden. Met de juiste folie kan elk oppervlak van de auto beletterd worden. Wij kunnen voor uw bedrijfsauto een magneetplaat maken met opdruk, dit is bijvoorbeeld erg handig als u de auto ook privé wilt gebruiken

Belletering_Thab_Design_Reclamebureau_Reclamemateriaal_Webdesign_Webshops_Website_Huistijlen_Logo

Carwrapping

‘Wat is Carwrapping?’.
Bij carwrapping wordt uw voertuig of vaartuig voorzien van een folielaag. Een tweede beschermende huid die kan variëren van oneindig veel uitstralingen. Hierbij wordt meestal gekozen voor carwrapping. Met carwrapping heb je keuze uit glans, mat, zijdeglans, carbon fibre, brused metal of fullcolour folie. Ook camouflage of bijvoorbeeld tijgerprint is mogelijk met carwrapping. Wrapping betekent letterlijk “inpakken”. Door het inpakken van uw voertuig of vaartuig zullen veel gebruikssporen verborgen worden en zult u na het verwijderen van de folie een onaangetaste lak ervaren.

stickers_en_drukwerk_thab_design_reclamebureau

Stickers
Vinyl stickers
Raamstickers
Vloerstickers
Muurstickers
Autostickers
Makelaarsbord stickers
Whiteboard stickers
Stickervellen
Posters
Briefpapier
Brochures
Flyers
Folders
Visitekaartjes.

Niet gevonden wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Stickers & Drukwerk

Bent u op zoek naar raamstickers, kleine stickers, groot formaat stickers of juist posters, flyers en visitekaartjes dan bent u bij Thab Design aan het juiste adres.

Thab Design heeft een ruim assortiment op het gebied van stickers en drukwerk, wij leveren onder andere raamstickers, autostickers, posters, briefpapier etc.

Borden, vlaggen en doeken

Zorg dat uw boodschap opvalt! Wij van Thab Design kunnen voor u een uniek ontwerp maken en dit bedrukken op verschillende materialen, borden, vlaggen en doeken.

“Laat uw bedrijfspand stralen!”.
Heeft u een actie, project of locatie waar u bekendheid aan wilt geven? Borden, spandoeken, banieren en vlaggen zijn hiervoor de perfecte oplossing. Eenvoudig te verwijderen of te vervangen en te creëren in alle formaten en materialen.

Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Borden_vlaggen_doeken_thab_design_reclamebureau
Freesletters_Thab_Design_Reclamebureau_Reclamemateriaal_Webdesign_Webshops_Website_Huistijlen_Logo

Panelen
Foto op canvas
Freesletters
Posters
Placemats
Menukaarten
Lichtbakplaten
Stickers eigen formaat
Raamstickers
Vloerstickers
Muurstickers
Magneten
Deurborden
Raamfolie
Muur printen

Binnenreclame

“Toe aan iets nieuws voor op de werkvloer?”.
Binnenreclame is vrijwel essentieel voor ieder bedrijf die wel eens bezoekers of potentiële klanten over de vloer krijgt. Door binnenreclame kan je een bepaalde uitstraling op deze bezoekers overbrengen. Daarnaast heeft binnenreclame ook veel functionele eigenschappen als bijvoorbeeld bewegwijzering voor de bezoekers. Door van een unieke en fijne uitstraling zullen klanten graag nog eens bij uw bedrijf over de vloer willen komen.

Buitenreclame_thab_design_reclamebureau

Aluminium borden reclameborden
Raamstickers
Gevelborden
Gevelvlaggen
Freesletters
Lichtbakplaten
Spandoek
XL Doeken
Dranghekdoek
Spandoekframes
Bouwhekdoek
Foto op canvas
Parasol
Vloersticker
Belettering
Raamfolie
Zuilen
Stoepborden

Buitenreclame

“Maak een onvergetelijke eerste indruk bij potentiële klanten en voorbijgangers!”.
Om je bedrijf eruit te laten springen tussen de massa is buiten reclame de oplossing. Door buitenreclame kunt u uw bedrijf de aandacht geven die het verdient.
Buitenreclame is in de meeste gevallen ook een investering voor een langere termijn. Het is een makkelijke en tactische manier van marketing. Deze manier van marketing is betaalbaar en zult u in het begin ook erg veel progressie opleveren. Later wanneer het bedrijf op een voetstuk staat kan de reclame het bedrijf hierin versterken en doorgroeimogelijkheden bieden. Voor de herkenning is het ook erg handig als uw bedrijf goed te herkennen is. Het zou jammer zijn, als u een prachtig bedrijf heeft maar niemand het kan vinden.

Specials

Bij Thab design doen wij ook speciale reclame-uitingen. U heeft hierboven niet kunnen vinden waar u naar opzoek bent? Neem contact op via ons formulier, bellen kan ook altijd. Dan weet u gelijk waar u aan toe bent.

Overzicht van onze diensten

Webdesign

De uitstraling van uw website is erg belangrijk. De indeling en flow van uw website is cruciaal voor uw bezoekers. Een website moet vertrouwen uitstralen zodat u geen potentiële klanten misloopt.
Lees meer...