Diensten

van Thab Design

WordPress website

Wereldwijd wordt er door meer dan 61% van de websites gebruik gemaakt van WordPress. Met WordPress zijn er oneindig veel mogelijkheden en opties. Een website op maat kan geheel naar eigen voorkeur ontworpen worden en op de doelgroep worden afgestemd. WordPress is uitermate geschikt voor de zoekmachine vindbaarheid van Google (SEO), en de gebruiksvriendelijkheid voor u en de klant.

thab-design-wordpress-website
Woocommerce_Thab_Design_Reclamebureau_Reclamemateriaal_Webdesign_Webshops_Website_Huistijlen_Logo

Woocommerce webshop

Bij Thab Design krijgt u een Woocommerce webshop die vertrouwen uitstraalt. Een snelle en veilige webshop is van belang om uw klanten gemakkelijk door het bestelproces heen te laten wandelen. Daarom gebruiken wij Woocommerce het is een veelzijdige WordPress plugin die wereldwijd wordt gebruikt door de grootste webshops. Woocommerce is geschikt voor webshops vanaf 1 tot wel meer dan 100+ producten zonder dat uw site daar langzaam of onoverzichtelijk van wordt.

Webdesign

U wilt graag een beeld krijgen van uw website, dit begrijpen wij helemaal. Tijdens het ontwerp wordt de flow van de bestelling bepaald en de uitstraling van de webshop. Een website moet vertrouwen en een bepaalde stijl hebben. Dit kan al goed naar voren komen bij het ontwerp van de website. Een website moet helemaal naar uw doelgroep worden ontworpen om zo het beste resultaat te krijgen. 

adobe_xd_ontwerp_websdesign_thab_design
Logo ontwerp Thab Design

Logo ontwerp

Een sterk logo is onderscheidend, effectief, tijdloos en passend bij de uitstraling van uw bedrijf. Een logo kan bestaan uit een beeldmerk, woordmerk of een combinatie hiervan. Afhankelijk van uw wensen creëren wij een passend logo die aansluit bij uw bedrijf.

Opzoek naar het totale plaatje?
Dan is ons startende ondernemerspakket echt wat voor u!

Huisstijl laten ontwerpen

Er zijn heel veel bedrijven waar je goedkoop een huisstijl kan laten ontwerpen, soms al voor 100 euro. Dit klinkt natuurlijk heel aantrekkelijk vooral voor startende ondernemers, maar er wordt bij deze bedrijven veel achterwege gelaten. Bij deze bedrijven wordt er niet nagedacht over de doelgroep, juiste kleurgebruik, de typografie en de uitstraling. Ook wordt er vaak een huisstijl gekopieerd, wat dus inhoudt dat er misschien wel 1000 andere bedrijven zijn met precies dezelfde huisstijl. Door het kopiëren hiervan behaalt u hiermee geen orginaliteit waardoor u minder snel zult opvallen binnen de markt.

Huisstijl ontwerp door Thab Design
reclamemateriaal_soortenreclame_buitenreclame_binnenreclame_belettering_drukwerk_carwrapping_bestickering_specials_thabdesign

Er zijn vele soorten reclamematerialen, van raambelettering tot vlaggen en banners op beurzen. Het is van belang dat uw merk of bedrijf een goede uitstraling heeft. Reclamemateriaal kan u hierbij helpen. Wij als bedrijf verzorgen: binnenreclamebuitenreclame, autobeletteringcarwrapborden, vlaggen, doeken en stickers & drukwerk.