Het Kruithuisje

Ontwerp voor visitekaartjes en hosting en onderhoud WordPress website

Project

informatie

De klant

Op een unieke locatie op het Clarissenbolwerk in Alkmaar staat verscholen tussen de bomen en het groen. Je drinkt er een kopje koffie of thee of kijkt naar de kunst in Alkmaar. Het is een eeuwenoud huisje… Het Kruithuisje

Doel

Het Kruithuisje had ons benaderd met de vraag of wij de hosting en het onderhoud van de website konden doen. Wij hebben Alles voor Het kruithuisje overgezet zodat zij daar geen omkijken meer naar hadden. Daarbij hebben wij de WordPress website weer geüpdatet en opgeschoond. Ook hebben we een nieuw visitekaartje ontworpen. Met de nieuwe huisstijl van Het Kruithuisje in een modern jasje.

Project

Resultaten

De website is sinds het onderhoud een stuk sneller geworden. Ook plaatsen wij nu elke maand nieuwe content op de website en Facebook van Het Kruithuisje. Het visitekaartje was erg in de smaak gevallen. Het kruithuisje heeft zeer positieve reacties gehad van de bezoekers. Dat is natuurlijk altijd fijn om te horen.

Visitekaartje

Voor het visitekaartje hebben wij gekozen om aan de voorkant alle contact gegevens te doen daarbij hebben wij de kleur uit de het logo gepakt een zachte kleur wat Het Kruithuisje goed weergeeft. Aan de achterkant hebben wij het logo uitvergroot zodat het hele visitekaartje gevuld wordt. Met daar overheen de tekst: Het Kruithuisje Gallerie, koffie en theehuis. Dit is de zin die het kruithuisje mooi samenvat.

Website onderhoud

De website hebben we overgezet naar onze hosting partij en daarbij ook de domeinnaam verhuisd. Zo zit alles onder 1 dak. Dit is voorname makkelijk voor Het Kruithuisje omdat ze hier dan geen omkijken meer naar hebben. Wij plaatsen ook elke maand een nieuwe expositie die in Het Kruithuisje komt te hangen, dit doen wij op de website en op facebook.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!