Gon-zorg.nl

Schoonmaakbedrijf Gon

Project

informatie

De klant

Gon is een schoonmaakbedrijf die de totale schoonmaak levert. Gon verzorgt met haar kleine team de schoonmaak van kantoren, bedrijfspanden, huizen en bieden ook eventuele flexibele ondersteuning bij het dagelijkse leven.

Doel

Gon had ons benaderd of wij haar konden helpen met het maken van een onepage website. Gon gaf aan dat zij nog geen website had maar ze dit wel graag zou willen. Na een fijn kennismakingsgesprek met Gonnie zelf zijn wij aan de slag gegaan met het ontwerpen en het bouwen van haar website. Het doel van de website van Gon is dat het duidelijk moet zijn en vooral informatief voor zowel bestaande als potentiële klanten. De uitstraling die Gon wou uitstralen was dan ook schoon, rustgevend en overzichtelijk.

Project

Resultaten

Gon is zeer te vrede met het eindresultaat van haar website. Een schone, rustgevende maar vooral overzichtelijke website is waar Gon erg te spreken over was. De website is een mooi visitekaartje geworden voor haar bedrijf. Er is een duidelijk overzicht van haar bedrijf, diensten en haar contactgegevens waardoor zowel bestaande als potentiële klanten gemakkelijk informatie kunnen inwinnen.

Website Gon-zorg.nl

Voor Gon hebben wij een website op maat gemaakt, de website is dus vooraf ontworpen en vanaf de grond opgebouwd. Gon heeft van tevoren een ontwerp gehad van haar onepage website waarop zei 3 revisies kon geven. Nadat wij samen met Gon het erover eens waren hoe de website er uiteindelijk uit moest komen te zien, zijn wij begonnen met het bouwen van de website. Het is een maatwerk website dus met het bouwen hebben wij dan ook onnodige functies gefilterd waardoor de website nu ook maximaal kan presteren. Benieuwd naar de website? Neem gerust een kijkje: www.gon-zorg.nl