FineGoods

Logo ontwerp en brandbook

FineGoods logo mockup beelscherm

Project

informatie

De klant

FineGoods is een bedrijf dat online verkoopt via bol.com. Door de verkoop van uiteenlopende producten zoals: sport spullen, yoga producten, dames en herenmode hebben zij een breed assortiment aan producten.

Doel

Het doel van het logo voor FineGoods is om zicht te onderscheiden van hun concurrenten en door een logo te koppelen aan de naam was het mogelijk de naam en logo vast te leggen.
FineGoods logo mockup papier

Project

Resultaten

FineGoods is zeer tevreden met het eindresultaat van het logo. Een strak, modern en sterk logo is het geworden. Je schept een duidelijk beeld van wat het bedrijf doet en wat ze willen uitstralen. Het logo is goed zichtbaar op grote en kleine afstanden en is ook los van het beeldmerk en de tekst te gebruiken.

Brandbook

Bij dit logo hebben wij een brandbook geleverd zodat ze bij FineGoods precies kunnen zien hoe ze het logo goed moeten doorvoeren. Dit is erg belangrijk want hierdoor bouw je vertrouwen en herkenning op bij de klant. In het brandbook kan FineGoods het lettertype, de gebruikte kleuren, een aantal mockups van het logo zien. Ook staat er in hoe het logo niet gebruikt moet worden wat ook erg belangrijk is.
Brandbook FineGoods