D-tacs

Maatwerk website

mockup imac d-tacs website

Project

informatie

De klant

D-TACS is het eerste en grootste onafhankelijke commissioningsbedrijf in Nederland. Hun ervaren specialisten in commissioning werken met enorme passie aan projecten binnen datacentra, utiliteit, ziekenhuizen, luchtvaart, pharma industrie, petrochemische industrie, infra projecten, kantoren en woningbouw.

Doel

Het doel voor de nieuwe website van D-tacs was hun nieuwe website te vernieuwen in de huisstijl van het bedrijf. De oude website was achterhaald en deed niet aan de standaarden van vandaag de dag. Hier hebben wij een geheel nieuw ontwerp voor gemaakt. Met het doel om informatie te verstrekken aan de bezoeker en contact op te nemen voor een afspraak.

Project

Resultaten

D-tacs is zeer tevreden met het eindresultaat van de website. Een overzichtelijke website, die goed aansluit op de huisstijl en perfect werkt op desktop, tablet en mobiel. Er is een duidelijk overzicht van wat D-tacs aanbiedt zodat potentiële klanten al goed weten wat ze doen en hoe ze gemakkelijk contact kunnen opnemen.

Dynamisch nieuwsoverzicht (blog)

Het nieuwsoverzicht van D-tacs is dynamisch wat betekend dat zij gemakkelijk nieuwe posts en artikelen kunnen plaatsen. Dit kan per categorie gefilterd worden en kan je dus gemakkelijk tussen alle artikelen zoeken en filteren op onderwerp. Op een artikel pagina kan je ook recent geplaatste artikelen zien, zodat de bezoeker gemakkelijk naar een ander recent artikel kan doorklikken.
mockup nieuws overzicht d-tacs

Commissioning

Het onderwerp commissioning bestaat uit veel verschillende onderdelen. Onder de tab commissioning in het menu kan je alle onderdelen terugvinden en alle informatie bekijken. Door alles op andere pagina’s te zetten is de informatie makkelijk terug te vinden en creëer je een groter aantal zoek woorden voor op google om beter gevonden te worden.

Benieuwd naar de website? Neem gerust een kijkje: www.d-tacs.com
mockup d-tacs website