Cosy Amsterdam City Trips

Boeking website voor trips in Amsterdam

Cosy amsterdam city trips logo

Project

informatie

De klant

Cosy Amsterdam City Trips begon in 2021 tijdens de lockdown veroorzaakt door COVID 19. Als kleine ondernemer moet je creatief zijn en het doen met wat je hebt. Na het sluiten van hun ONTBIJT-BRUNCH-HIGH TEA zaak Cosy by Mandy. Kwam Mandy op het idee om COVID-proeverijen door Amsterdam te organiseren. Na een video die Mandy maakte om onze nieuwe tours te promoten, kreeg ze veel positieve reacties en waren de (CACT) tours snel uitverkocht.

Doel

Het doel van Cosy Amsterdam City Trips was het ontwikkelen van een webshop waar toeristen verschillende trips kunnen boeken op bepaalde dagen en tijden. Ook moest een bezoeker van de website kunnen aangeven hoe ze op de website zijn gekomen. Zo kan er gemakkelijk commissie worden betaald aan de partners van Cosy Amsterdam City Trips.
Cosy Amsterdam city trips volledige home page

Project

Resultaten

Een volledig responsive, Woocommerce gebaseerde e-commerce oplossing. De functionaliteiten werken feilloos samen voor een optimaal ervaring voor de bezoeker van de website als voor Cosy Amsterdam City Trips. De website is zo ontworpen dat het gemakkelijk is om een trip te boeken met gewenste dagen en tijdstippen en met minimale stappen in het proces. Je hebt al binnen 5 stappen je trip geboekt!

Trips

Alle trip pagina’s zijn dezelfde structuur dit hebben wij gedaan zodat er later nog gemakkelijk een trip toegevoegd kan worden en zo ook herkenbaar is voor de bezoeker. Door de belangrijkste informatie boven aan te zetten hoeft de bezoeker ook niet door de hele pagina te scrollen om een trip te kunnen boeken.
Responsive website voor Cosy Amsterdam City Trips

Partner

Door partner te worden met Cosy Amsterdam City Trips kunnen hotels, winkels en restaurants een extra product aanbieden. De partners van Cosy krijgen een aantrekkelijke commissie zodat ze gestimuleerd worden de trips te verkopen aan toeristen. Zo betaald Cosy dit is een efficiënte manier van naamsbekendheid vergroten. Hoe meer partners hoe meer toeristen van Cosy Amsterdam City Trips weten.

Benieuwd naar de website? Neem gerust een kijkje: www.cosyamsterdamcitytrips.com
Ipad op de Amsterdamse grachten