Café De Blauwe Pan

Banner en poster

Project

informatie

De klant

Al sinds 2003 zorgt De Blauw Pan ervoor dat ieder bezoek aan het Café een feest op zich is! Een biertje op een zomers terras midden in Amsterdam, een cocktailworkshop om je vrienden te verrassen, of een fantastische Amsterdamse avond… Tot in de puntjes verzorgd. Aan alles is gedacht!

Doel

De Blauwe Pan was opzoek naar een bedrijf die hun kon voorzien van een banner en posters in verband met de COVID-19 maatregelen. Het doel was om de bezoekers op een grappige maar toch duidelijke manier te informeren over de maatregelen die het Café moet handhaven wegens COVID-19. Wij hebben het Café voorzien van een uniek ontwerp die geheel passend is bij de boodschap en de huisstijl van het Café.

Project

Resultaten

De eigenaar was erg positief over de ontwerpen en de kwaliteit van de geleverde producten. Omdat de producten vocht bestendig zijn, zijn deze geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Als kers op de taart werd Joris van De Blauwe Pan ook tot twee keer aan toe geïnterviewd door AT5, hierbij was de banner mooi groot in beeld te zien.

De banner

De banner is gemaakt van ProPES Outdoor wat ideaal is voor buiten gebruik. De banner is 3,5 meter breed bij 0,5 meter hoog. Geheel bedrukt in fullcolour en afgewerkt met zomen en ringen om het ophangen gemakkelijk te maken.

De poster

Voor de posters hebben wij gekozen voor watervaste posters. Met watervaste posters heb je de look en feel van luxe papier, maar dan met waterafstotende eigenschappen. Deze poster kan dus tegen een stootje, of beter gezegd: een spatje. De posters zijn A3 formaat en bedrukt in fullcolour.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!