Building Facilities

Maatwerk one page website

Building Faclities responsive

Project

informatie

De klant

Als vastgoedeigenaar of woningbezitter wilt u een mooie, functionele omgeving creëren. Ook duurzaamheid, efficiëntie en gemak spelen een belangrijke rol. Building Facilities help graag bij het realiseren van die doelen.

Doel

Het doel voor de nieuwe website van Building Facilities is haar huidige website te vernieuwen in de huisstijl van het bedrijf. De oude website was achterhaald en niet naar wens. Hier hebben wij een geheel nieuw ontwerp voor gemaakt. Met het doel om informatie te verstrekken aan de bezoeker en contact op te nemen voor een afspraak.
Building Facilities website full screen

Project

Resultaten

Building Facilities is zeer tevreden met het eindresultaat van de website. Een overzichtelijke website, die goed aansluit op de huisstijl en perfect werkt op desktop, tablet en mobiel. Er is een duidelijk overzicht van wat building Facilities aanbiedt zodat potentiële klanten al goed weten wat zij doen en hoe ze gemakkelijk contact kunnen opnemen.

Referenties

De referenties onder aan de website stralen vertrouwen uit. Dit zijn bekende bedrijven met veel erkenning, het zal potentiële klant zeker doorslag kunnen geven om wel zaken te doen. Dit is ook de reden waarom wij dit hebben toegepast op de website.
Building Facilities Referenties

De Footer

De Footer (de onderkant van de website) is een erg simpel design met een felkleurige achtergrond zodat dat deze er echt uit springt. Je kan hier de het (email) adres en het telefoonnummer vinden. Als je op de iconen klikt kan je direct op google maps zien waar het is en hoe je er kan komen of direct een email opmaken of bellen naar Building Facilities. Dit is erg gemakkelijk voor de mobiele gebruikers. Benieuwd naar de website? Neem gerust een kijkje: www.buildingfacilities.nl
Building Facilities footer website