Logo ontwerp

Tijdens het proces van uw logo ontwerpen, werken wij nauw samen met u als klant. Ook werken wij naar een sterk eindproduct waar u veel plezier aan zult beleven.

Logo ontwerp Thab Design

Waar dient een goed logo aan te voldoen?

Een sterk logo is onderscheidend, effectief, tijdloos en passend bij de uitstraling van uw bedrijf. Een logo kan bestaan uit een beeldmerk, woordmerk of een combinatie hiervan. Afhankelijk van uw wensen creëren wij een passend logo die aansluit bij uw bedrijf.

Waarom professioneel een logo ontwerp?

Een professioneel logo gaat voor een langere tijd mee en zult u ook meer plezier van hebben. Het logo zal het bedrijf een verzorgd en duidelijke uitstraling geven. Een logo staat meestal op al uw communicatiemateriaal die u verstuurt richting de klant, denk hierbij aan uw briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, website/webshop, E-mail etc. Kortom een logo maakt een groot deel uit van de identiteit van uw bedrijf, daarom is het een weloverwogen keuze om te kiezen voor een professioneel logo die u op de juiste manier weergeeft op de markt.

Logo ontwerp thab design

Bezuinigen op een goede huisstijl en logo?​

Veel (startende) ondernemers kiezen ervoor om te bezuinigen op een goede huisstijl en logo. Het is belangrijk dat uw logo aan bepaalde richtlijnen voldoet en bruikbaar is voor bijvoorbeeld drukwerk. Het is belangrijk dat het logo van uw bedrijf aansluit op uw huisstijl, hierdoor krijgen de klanten een net en overzichtelijk totaalbeeld van het bedrijf. Wij van Thab Design beschikken over de juiste kennis en software wat komt kijken bij het ontwerpen van een juist logo. Wij adviseren klanten om zowel het logo als de huisstijl in één keer bij ons te laten ontwerpen, hierdoor kunnen wij uw bedrijf op een voetstuk zetten.

Overzicht van onze diensten

WordPress websites

Waar je hart sneller van gaat kloppen. WordPress is tegenwoordig niet meer uit het internet beeld weg te denken. Dit CMS heeft alles wat je maar kunt bedenken. U bent zo vrij als een vogel.
Lees meer...

Woocommerce webshop

Woocommerce is de meest gebruikte webshop oplossing binnen WordPress. U kunt zelf eenvoudig producten toevoegen, klanten beheren en bestellingen afhandelen.
Lees meer...

Webdesign

De uitstraling van uw website is erg belangrijk. De indeling en flow van uw website is cruciaal voor uw bezoekers. Een website moet vertrouwen uitstralen zodat u geen potentiële klanten misloopt.
Lees meer...

Huisstijl op maat

Veel bedrijven onderschatten de voordelen van een goede huisstijl, maar een juiste huisstijl is een belangrijke MUST voor uw bedrijf.
Lees meer...

Reclamemateriaal

Belletering van bedrijfsauto’s tot aan lichtbakreclame.
Reclamemateriaal helpt u om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten.
Lees meer...

Logo-ontwerp

Tijdens het proces van uw logo werken wij nauw samen met u. Ook werken wij naar een sterk eindproduct waar zowel het bedrijf, als de klant veel plezier aan zult beleven.
Lees meer...

Starterde ondernemer pakket

Dit pakket omvat alles wat wij doen. Het past perfect bij een beginnende ondernemer die nog een logo, huisstijl en website/webshop nodig heeft.
Lees meer...

Staat uw wens er niet tussen?

Neem gerust contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.
Neem nu contact op