Logo ontwerp

Tijdens het proces van uw logo ontwerpen, werken wij nauw samen met u als klant. Ook werken wij naar een sterk eindproduct waar u veel plezier aan zult beleven.

Logo ontwerp Thab Design

Waar dient een goed logo aan te voldoen?

Een sterk logo is onderscheidend, effectief, tijdloos en passend bij de uitstraling van uw bedrijf. Een logo kan bestaan uit een beeldmerk, woordmerk of een combinatie hiervan. Afhankelijk van uw wensen creëren wij een passend logo die aansluit bij uw bedrijf.

Waarom professioneel een logo ontwerp?

Een professioneel logo gaat voor een langere tijd mee en zult u ook meer plezier van hebben. Het logo zal het bedrijf een verzorgd en duidelijke uitstraling geven. Een logo staat meestal op al uw communicatiemateriaal die u verstuurt richting de klant, denk hierbij aan uw briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, website/webshop, E-mail etc. Kortom een logo maakt een groot deel uit van de identiteit van uw bedrijf, daarom is het een weloverwogen keuze om te kiezen voor een professioneel logo die u op de juiste manier weergeeft op de markt.

Logo ontwerp thab design

Bezuinigen op een goede huisstijl en logo?

Veel (startende) ondernemers kiezen ervoor om te bezuinigen op een goede huisstijl en logo. Het is belangrijk dat uw logo aan bepaalde richtlijnen voldoet en bruikbaar is voor bijvoorbeeld drukwerk. Het is belangrijk dat het logo van uw bedrijf aansluit op uw huisstijl, hierdoor krijgen de klanten een net en overzichtelijk totaalbeeld van het bedrijf. Wij van Thab Design beschikken over de juiste kennis en software wat komt kijken bij het ontwerpen van een juist logo. Wij adviseren klanten om zowel het logo als de huisstijl in één keer bij ons te laten ontwerpen, hierdoor kunnen wij uw bedrijf op een voetstuk zetten.

Overzicht van onze diensten

Webdesign

De uitstraling van uw website is erg belangrijk. De indeling en flow van uw website is cruciaal voor uw bezoekers. Een website moet vertrouwen uitstralen zodat u geen potentiële klanten misloopt.
Lees meer...