Huisstijl ontwerp

Veel bedrijven onderschatten de voordelen van een sterk huisstijl ontwerp, maar een juiste huisstijl is een MUST voor uw bedrijf. Een unieke uitstraling is belangrijk voor de originaliteit en herkenbaarheid.

Huisstijl ontwerp door Thab Design

Een bedrijf die goed te herkennen is, wordt vanzelf ook goed onthouden.

Corporate identity, jouw huisstijl. De letterlijke betekenis hiervan is: ‘de stijl van het huis’. Deze stijl laat u opvallen tussen de andere bedrijven doormiddel van identiteit, herkenbaarheid en unieke uitstraling. Helaas onderschatten veel bedrijven de functie van een sterk logo en huisstijl ontwerp, maar laat dat u niet tegenhouden! U kunt dat zien als een voordeel, een voordeel wat u als bedrijf hoger kan plaatsen in de markt. Een huisstijl ontwerp moet goed gebeuren, er moet over veel dingen nagedacht worden denk hierbij aan: kleurgebruik, doelgroep, lettertype keuze en natuurlijk de uitstraling die u als bedrijf wilt bereiken. Daarom is het belangrijk dat dit met de juiste kennis en creativiteit gebeurt. Bij Thab Design bent u hiervoor aan het goede adres.

Waarom een huisstijl ontwerp?

Door de visuele kracht van een goede huisstijl werkt u positief aan uw bedrijf, doormiddel van herhaling van deze visuele kracht creëert u herkenbaarheid en een vertrouwen met uw (toekomstige)klanten. Ook het eruit springen, het opvallen tussen de rest van de menigte op een originele manier is een belangrijk onderdeel hiervan. Bij een huisstijl wordt er gekeken naar vormgeving, communicatie en gedrag. Bij de huisstijl van uw bedrijf is het belangrijk dat deze drie elementen op gelijke wijze worden afgestemd op elkaar.

Wat valt er allemaal onder een huisstijl?

Hieronder valt de naam, het logo, kleurgebruik en de typografie (lettertype). Al deze elementen van de huisstijl worden toegepast op uw briefpapier, visitekaartjes, offertes, facturen, enveloppen, de website / webshop, e-mailhandtekening en eventueel bedrijfskleding.

Onze visie van een complete huisstijl.

Er zijn heel veel bedrijven waar je goedkoop een huisstijl kan laten ontwerpen, soms al voor 100 euro. Dit klinkt natuurlijk heel aantrekkelijk vooral voor startende ondernemers, maar er wordt bij deze bedrijven veel achterwege gelaten. Bij deze bedrijven wordt er niet nagedacht over de doelgroep, juiste kleurgebruik, de typografie en de uitstraling. Ook wordt er vaak een huisstijl gekopieerd, wat dus inhoudt dat er misschien wel 1000 andere bedrijven zijn met precies dezelfde huisstijl. Door het kopiëren hiervan behaalt u hiermee geen orginaliteit waardoor u minder snel zult opvallen binnen de markt. lees hier hoe belangrijk is een huisstijl voor een bedrijf.

Huisstijl ontwerp door Thab Design

Overzicht van onze diensten

Webdesign

De uitstraling van uw website is erg belangrijk. De indeling en flow van uw website is cruciaal voor uw bezoekers. Een website moet vertrouwen uitstralen zodat u geen potentiële klanten misloopt.
Lees meer...